Rådgivning

Vi i Rototec tilbyr rådgivning og konsultasjon innenfor alt relatert til ditt geoenergiprosjekt. Vi strekker oss alltid etter å gi våre kunder de aller beste løsningene for bergvarme og kjøling.

Rådgivning i alle faser av prosjektet

Vi er bransjeledende innen boring og installasjon av bergvarme og kjøling. Vi hjelper og konsulterer våre kunder i alle deler av geoenergiprosjekter. Vi tilbyr også opplæring og rådgivning innen for eksempel:

  • Energieffektivisering med geoenergi.
  • Bransjespesifikk opplæring, seminarer og webinarer.
  • Nødvendige søknader for geoenergisystem.
  • Feilsøking av geoenergisystemer.
  • Konsultasjon for anbudsprosedyrer i geoenergiprosjekter.
Skreddersydd og gratis opplæring

Skreddersydd opplæring og webinarer

Vi tilbyr gratis og skreddersydde webinarer, foredrag og opplæring i alt knyttet til bergvarme, kjøling og våre geoenergisystemer. Vi tilrettelegger etter ønsker og etterspørsel, enten fysisk eller som et nettbasert webinar. 

Vår opplæring tilpasses målgruppen sammen med oppdragsgiver. Vi deler vår kunnskap både innen generelle og grunnleggende områder, samt mer bransjespesifikke fagområder. Vi sørger for at oppdragsgiver får mer kunnskap innen sitt ønskede område.

Våre konsulenttjenester

Rådgivning

Vi i Rototec tilbyr rådgivning og konsultasjon innenfor alt relatert til ditt geoenergiprosjekt. Vi strekker oss alltid etter å gi våre kunder de aller beste løsningene for bergvarme og kjøling.

Forstudie

I våre forstudier analyserer vi hvor egnet området er for boring etter bergvarme og kjøling. Vi undersøker områdets geoenergipotensiale, kartlegger eiendommen eller byggets spesifikke behov og gjør et kostnadsoverslag.

Prosjektering

Rototec er en erfaren pioner i bransjen – Europas største leverandør av bergvarme og kjøling i samme system. Våre løsninger passer alle typer og størrelser av geoenergiprosjekter, også for eiendom eller bygg som krever mer avanserte og komplekse løsninger.

Målinger

Vi gjennomfører flere typer målinger for å kartlegge berggrunnens egenskaper og sikre at prosjektet gjennomføres med god kvalitet. Vi gjør blant annet målinger av berggrunnen og borehullene – med det seneste innen teknologien.

Simuleringer

Optimal dimensjonering av energibrønnene i et prosjekt sikres ved EED-simulering. Med IDA ICE-programmet kan vi simulere eiendommens energiforbruk, samt tekniske systemløsninger sammen med borehullsfeltet for å finne den mest optimale løsningen for din eiendom.

Kundereferanser

Her vil du kunne lese mer om hvilken erfaring våre kunder har hatt med oss og valget av geoenergi.

Rototec-som-samarbeidspartner

Last ned brosjyren — Rototec som samarbeidspartner

Med en sertifisert partner går et geoenergiprosjekt knirkefritt hele veien! I brosjyren kan du lese mer om hvorfor det er verdt å jobbe med Rototec på ditt neste geoenergiprosjekt.

Vil du snakke med en av våre eksperter?

Legg igjen en melding hvis du er interessert i våre tjenester eller har spørsmål om geoenergi. Vår kundeservice vil kontakte deg så snart som mulig. Vi selger kun direkte til bedriftskunder.