Geoenergi for borettslag

Geoenergi er en rimelig og fornybar energiform som sparer energikostnadene, samtidig som verdien på borettslaget øker.

Kostnadsbesparelser på oppvarming og kjøling

Stadig flere borettslag velger geoenergi. Ikke rart ettersom det er en rimelig energiform med en relativt lav nedbetalingstid på under 10 år i gjennomsnitt. Geoenergi gjør at borettslaget kan bli selvforsynt av energi. Samtidig blir eiendommens energikostnader mer forutsigbare og uavhengig av markedsprisene for strøm. Våre geoenergianlegg kan installeres hvor som helst – selv i borettslag som ligger sentralt i en by.

Geoenergi er en fornybar og utslippsfri energiform – fremtidens smarteste energiløsning. En  investering i et geoenergianlegg i borettslaget øker verdien på eiendommen og gir store fordeler i boligmarkedet.

Rådgivning

Vi hjelper deg gjennom alle fasene av et geoenergiprosjekt – fra grunnleggende planlegging og forstudier, til gjennomføring og installasjon.

Boring av energibrønner

Med over 60 000 borede energibrønner vil vi i Rototec sørge for profesjonell, fleksibel og sikker boring av geoenergiprosjekter.

Sammenlign utslipp for ulike oppvarmingsformer ved hjelp av vår kalkulator

Kalkulatoren hjelper deg å forstå hvor mye utslipp du kan unngå ved å velge jordvarme.

Rototec-Bergvarme-for-borettslag

Last ned bergvarmeguide for borettslag

Les mer om hvordan du sikrer et effektivt geoenergiprosjekt og hvorfor geoenergi er et utmerket valg til borettslaget.

Vil du snakke med en av våre eksperter?

Legg igjen en melding hvis du er interessert i våre tjenester eller har spørsmål om geoenergi. Vår kundeservice vil kontakte deg så snart som mulig. Vi selger kun direkte til bedriftskunder.