Geoenergi for eiendomsinvestorer

Geoenergi reduserer energikostnadene og øker verdien på eiendommen din. Geoenergi er et karbonnøytralt og kostnadseffektivt valg for fremtiden.

Fordelaktig avkastning med geoenergi

Geoenergi er en lønnsom investering for deg som eiendomsinvestor. Energiformen gjør eiendommen mer selvforsynt av energi, samtidig som den øker verdien på eiendommen. Geoenergi er rimelig og uavhengig av markedspriser, noe som gjør risikostyring og budsjettering enklere. Investeringen er vanligvis nedbetalt på mindre enn 10 år.

Investerer du i en eiendom som bruker geoenergi, reduseres CO2-utslippene betydelig. Geoenergi er en fornybar og langsiktig energiform som gjør eiendommen mer attraktive på markedet.

Vi utfører geoenergiprosjekter i alle størrelser og omfang!

Rådgivning

Vi hjelper deg gjennom alle fasene av et geoenergiprosjekt – fra grunnleggende planlegging og forstudier, til gjennomføring og installasjon.

Boring av energibrønner

Med over 60 000 borede energibrønner vil vi i Rototec sørge for profesjonell, fleksibel og sikker boring av geoenergiprosjekter.

Sammenlign utslipp for ulike oppvarmingsformer ved hjelp av vår kalkulator

Kalkulatoren hjelper deg å forstå hvor mye utslipp du kan unngå ved å velge jordvarme.

Rototec-Geoenergi-fremtidens-smarteste-energikilde

Last ned guide for eiendomsinvestorer

Valget av geoenergi har vært økende de siste årene som en form for oppvarming og kjøling av både borettslag og store eiendommer. Mange eiendomsinvestorer har fått øynene opp for fordelene geoenergi har for klimaet så vel som investeringsporteføljen og hvor mye avkastning som kan oppnås ved å spare på energikostnadene til eiendommene. Les mer om hvor mye avkastning du kan få ut av din eiendomsinvestering ved å velge geoenergi.

Vil du snakke med en av våre eksperter?

Legg igjen en melding hvis du er interessert i våre tjenester eller har spørsmål om geoenergi. Vår kundeservice vil kontakte deg så snart som mulig. Vi selger kun direkte til bedriftskunder.