Geoenergi for byggefirmaer

Ser du etter en pålitelig og erfaren ekspert til ditt geoenergiprosjekt? Da er Rototec det rette selskapet for deg. Vi kan også ta oss av hele geoenergiprosjektet – alt fra rådgivning til installasjon.

Europas største leverandør av geoenergi

Stadig flere velger å investere i geoenergi. Energien er en rimelig og fornybar energiform som i tillegg øker verdien på eiendommen og bidrar til økt interesse fra potensielle investorer og samarbeidspartnere. Geoenergi er også et utmerket valg for deg som ønsker å minimere din påvirkning på miljøet – vi har for eksempel både BREEM- eller LEED-sertifiseringer.

Rototec har enorm erfaring med ulike typer byggeprosjekter i alle størrelser. Vi sørger alltid for et velfungerende prosjekt, med høy sikkerhet og kvalitet. Vi har også et omfattende og profesjonelt partnernettverk som gjør at vi kan levere på selv de mest omfattende geoenergiprosjektene.

Rådgivning

Vi hjelper deg gjennom alle fasene av et geoenergiprosjekt – fra grunnleggende planlegging og forstudier, til gjennomføring og installasjon.

Boring av energibrønner

Med over 60 000 borede energibrønner vil vi i Rototec sørge for profesjonell, fleksibel og sikker boring av geoenergiprosjekter.

Sammenlign utslipp for ulike oppvarmingsformer ved hjelp av vår kalkulator

Kalkulatoren hjelper deg å forstå hvor mye utslipp du kan unngå ved å velge jordvarme.

Rototec-Guide-for-geoenergi

Last ned geoenergiguiden

Guiden gir en kortfattet oversikt over økonomiske og miljømessige fordeler med geoenergi og gjennomføringen av geoenergiprosjektet ditt. Det følger også med en sjekkliste som du kan bruke i ditt geoenergiprosjekt.

Vil du snakke med en av våre eksperter?

Legg igjen en melding hvis du er interessert i våre tjenester eller har spørsmål om geoenergi. Vår kundeservice vil kontakte deg så snart som mulig. Vi selger kun direkte til bedriftskunder.