Tjenester

Rototec er Europas største leverandør av geoenergi – energi fra bergvarme som også leverer kjøling. Våre erfarne eksperter er tilgjengelige gjennom hele ditt geoenergiprosjekt.

Rototec – din geoenergi-partner

Ser du etter en pålitelig og sikker partner for ditt geoenergiprosjekt?

Vi gir gode råd og gjennomfører boreprosjekter for bergvarme og kjøling. Samarbeid med oss ​​for å ta del i vårt kvalitetssikrede partnernettverk. Vi borer og installerer energibrønner i både nye og eksisterende bygninger.

Rototec - rådgivning

Rådgivning

Vi hjelper deg gjennom alle fasene av et geoenergiprosjekt – fra grunnleggende planlegging og forstudier, til gjennomføring og installasjon. Les mer om våre konsulenttjenester.
Rototec - Boring av energibrønner

Boring av energibrønner

Med over 60 000 borede energibrønner vil vi i Rototec sørge for profesjonell, fleksibel og sikker boring av geoenergiprosjekter.

Rototec-som-samarbeidspartner

Last ned brosjyren - Rototec som samarbeidspartner

Med en sertifisert partner går et geoenergiprosjekt knirkefritt hele veien! I brosjyren kan du lese mer om hvorfor det er verdt å jobbe med Rototec på ditt neste geoenergiprosjekt.

Vil du snakke med en av våre eksperter?

Legg igjen en melding hvis du er interessert i våre tjenester eller har spørsmål om geoenergi. Vår kundeservice vil kontakte deg så snart som mulig. Vi selger kun direkte til bedriftskunder.