Tjenester

Rototec er Europas største leverandør av geoenergi – energi fra bergvarme som også leverer kjøling. Våre erfarne eksperter er tilgjengelige gjennom hele ditt geoenergiprosjekt.

Rototec – din geoenergi-partner

Ser du etter en pålitelig og sikker partner for ditt geoenergiprosjekt?

Vi gir gode råd og gjennomfører boreprosjekter for bergvarme og kjøling. Samarbeid med oss ​​for å ta del i vårt kvalitetssikrede partnernettverk. Vi borer og installerer energibrønner i både nye og eksisterende bygninger.

Rototec - rådgivning

Rådgivning

Vi hjelper deg gjennom alle fasene av et geoenergiprosjekt – fra grunnleggende planlegging og forstudier, til gjennomføring og installasjon. Les mer om våre konsulenttjenester.
Rototec - Boring av energibrønner

Boring av energibrønner

Med over 60 000 borede energibrønner vil vi i Rototec sørge for profesjonell, fleksibel og sikker boring av geoenergiprosjekter.

Rototec-som-samarbeidspartner

Last ned brosjyren - Rototec som samarbeidspartner

Med en sertifisert partner går et geoenergiprosjekt knirkefritt hele veien! I brosjyren kan du lese mer om hvorfor det er verdt å jobbe med Rototec på ditt neste geoenergiprosjekt.

Vil du snakke med en av våre eksperter?

Legg igjen en melding hvis du er interessert i våre tjenester eller har spørsmål om geoenergi. Vår kundeservice vil kontakte deg så snart som mulig. Vi selger kun direkte til bedriftskunder.

Legg igjen en melding

Vår kundeservice vil kontakte deg så snart som mulig. Vi selger kun direkte til bedriftskunder.