Geoenergi for design- og ingeniørfirmaer

Karbonnøytral, bærekraftig og grønn geoenergi er en kostnadseffektiv energiform for fremtiden som hjelper eiendommer og bygg med å overholde internasjonale miljøsertifiseringer som BREEM og LEED.

Geoenergi er valget til fremtidens pionerer

Jo større og mer komplekst et byggeprosjekt er, desto viktigere er det å minimere miljøbelastningen. Geoenergi bidrar til at eiendommen eller bygget oppfyller kravene til internasjonale miljøsertifiseringer. Det er en rimelig, uavhengig og utslippsfri energiform som utvinnes direkte fra bakken under føttene våre.

Vi samarbeider gjerne med eksperter innen design- og ingeniørfirmaer for å finne den best mulige løsningen for hvert prosjekt – ned til minste detalj.

Rådgivning

Vi hjelper deg gjennom alle fasene av et geoenergiprosjekt – fra grunnleggende planlegging og forstudier, til gjennomføring og installasjon.

Boring av energibrønner

Med over 60 000 borede energibrønner vil vi i Rototec sørge for profesjonell, fleksibel og sikker boring av geoenergiprosjekter.

Sammenlign utslipp for ulike oppvarmingsformer ved hjelp av vår kalkulator

Kalkulatoren hjelper deg å forstå hvor mye utslipp du kan unngå ved å velge jordvarme.

Kundereferanser

Her vil du kunne lese mer om hvilken erfaring våre kunder har hatt med oss og valget av geoenergi.

Rototec-Guide-for-geoenergi

Last ned veiledningen om geoenergi!

Guiden gir en kortfattet oversikt over økonomiske og miljømessige fordeler med geoenergi og gjennomføringen av geoenergiprosjektet ditt. Det følger også med en sjekkliste som du kan bruke i ditt geoenergiprosjekt.

Vil du snakke med en av våre eksperter?

Legg igjen en melding hvis du er interessert i våre tjenester eller har spørsmål om geoenergi. Vår kundeservice vil kontakte deg så snart som mulig. Vi selger kun direkte til bedriftskunder.