Selskapet

Rototec som selskap

Etter at Rototec startet sin reise i 2007 har vi hatt en betydelig vekst i markedet. I dag består Rototec-konsernet av syv operative selskaper:

  • Rototec Oy og Enersys (Finland)
  • Rototec AB og Fürst VVS- & Energiteknik AB (Sverige)
  • Rototec AS  (Norge)
  • Rototec LLC (USA)
  • Rototec Consulting
Rototec er et landsdekkende energiselskap i Norge og vi tilbyr alle våre tjenester over hele landet. I 2023 var omsetningen på 81,5 millioner euro.
Rototec - Mål, verdier og ansvar

Mål, verdier og ansvar

Rototec er en innovativ pioner innen geoenergi. Energirevolusjonen er her, og vi vil stå fremst og skape en bedre fremtid for kommende generasjoner. Vi tror klimaet tjener på et proaktivt miljøarbeid med investeringer i fornybar energi.

I Norden har vi alt vi trenger til oppvarming og kjøling av bygninger rett under bakken vi står på. Vi oppmuntrer eiere av alle eiendommer til å løsrive seg fra gamle tankesett og velge morgendagens fornybare og prisgunstige form for energi – geoenergi.

I Rototec jobber vi kontinuerlig med en ansvarlig og høykvalitets løsning i all vår virksomhet. Vi ivaretar arbeidssikkerheten ved alltid å bruke nødvendig verneutstyr og overholde anbefalt sikkerhetsavstand. Våre borere følger alltid en sjekkliste for å sjekke sikkerheten i alle typer arbeidssituasjoner, ved hver enkelt boring: Vi har selvfølgelig også oppdaterte handlingsplaner ved en ulykke.

DNV logo colors - cropped

Rototec og vårt arbeid

Rototec er det første geoenergiselskapet i hele Norden som er sertifisert for kvalitet, miljø og arbeidssikkerhet. ISO 14001-sertifisering viser vårt engasjement for miljøvern og bærekraft, mens ISO 9001 er en garanti for kvaliteten på våre tjenester og selskaper. ISO 45001 viser at vi også jobber for å skape en trygg og sunn arbeidsplass for alle. Sertifiseringene bekrefter hvor viktig det er for oss i Rototec å oppføre oss på en ansvarlig måte og tilby kvalitetstjenester – på kundenes, de ansattes og vårt felles miljøs vilkår. 

Rototec-som-samarbeidspartner_featured-img

Last ned brosjyren - Rototec som samarbeidspartner

Med en sertifisert partner går et geoenergiprosjekt knirkefritt hele veien! I brosjyren kan du lese mer om hvorfor det er verdt å jobbe med Rototec på ditt neste geoenergiprosjekt.