"Geoenergi har et fantastisk potensial"

Vi liker å presentere våre ansatte fra tid til annen. Denne gangen skal dere få møte Martin Aurmo, som startet som Area Sales Manager i Norge i fjor.

«Jeg får en god følelse av å jobbe i Rototec. Jeg er blitt tatt imot med åpne armer, og det har vært lett å bli kjent med arbeidsteamet. Det er et fint team å jobbe med, og de har gitt meg god opplæring. Jeg føler at jeg blir tatt godt vare på», forteller Martin om den første tiden i selskapet.

Han er tydelig på hvorfor han startet i Rototec: «Fremtiden er grønn, og miljøsaken er stadig på fremmarsj. Geoenergi har et fantastisk potensial. Dette er en fantastisk mulighet for meg å utvikle meg som selger. Jeg tror jeg kan oppnå gode resultater i dette selskapet.»

Martin er særlig interessert i å lære mer om de tekniske sidene ved geoenergi. «Det er mye nytt jeg skal lære, men jeg er svært interessert i faget og ønsker å lære nye ting.»

Martin er tidligere profesjonell håndballspiller og driver fortsatt mye med idrett på fritiden. Han liker å sykle og er trener for fotballaget til den eldste datteren sin. Som trebarnsfar har han selvsagt nok av andre ting å fylle tiden med også.

Martin Aurmo-1

 

Dele:
Rototec-Geoenergi-fremtidens-smarteste-energikilde

Geoenergi — fremtidens smarteste energikilde

Geoenergi er fornybar solenergi som lagres i bakken. Energien utvinnes fra berggrunnen og bakkens overflatesjikt. Bruken av geoenergi til å varme opp og avkjøle bygninger øker Norges grad av selvforsyning av energi, samtidig som vi blir mindre avhengige av kull, tre, avfall og olje til energiproduksjon. Geoenergi er en ansvarlig investering for fremtiden.